Dueholm Technology Group består i dag af de tre virksomheder Dueholm Solution, Dueholm Steel og Dueholm Consult, der alle har til huse i de samme bygninger. Virksomhederne samarbejder på tværs, når det giver mening – og det skaber værdi for kunden.

Dueholm Solution designer og udvikler innovative conveyor systemer og udstyr til produktionsvirksomheder, der stiller høje krav til kvalitet og hygiejne. Vi er drevet af at finde den rette løsning til dig.

For os er de menneskelige relationer vigtige. Vælger du Dueholm Solution, får du derfor en loyal samarbejdspartner, der skaber relationer baseret på gensidig tillid, åbenhed og respekt. Hos os får du én kontaktperson, som styrer dit projekt fra start til slut, og som tager hovedansvaret gennem hele forløbet. Det skaber tryghed.

Vi har specialiseret os i at rådgive, udvikle og designe specialløsninger til produkthåndtering og intern transport til produktionsvirksomheder, der stiller høje krav til både kvalitet og hygiejne.

Vi ved, at du kommer til os med unikke behov og udfordringer, du gerne vil have løst. Derfor er vi drevet af at finde den rette løsning til dig. Vi er ikke bange for at gå nye veje for at komme i mål med den gode idé – og vi gør det naturligvis i tæt samarbejde med dig.  

Vi producerer dine special opgaver

Hos Dueholm Steel er et ord et ord, og vi har fokus på den personlige kontakt, så vi kan gøre en forskel for dig og din virksomhed. Vi gør en dyd ud af kende vores kunder og deres behov – og ingen opgave er for lille eller stor. Vi vil gå langt for at opfylde netop dit behov.

Vores fokus på relationer er ikke kun eksternt. Det er lige så vigtigt for os, at Dueholm Steel er et dejligt sted at arbejde, med plads til at udvikle hver enkelt medarbejders interesser og talenter. Det tror vi på, giver størst værdi for alle.

Dueholm Consult et konsulenthus med store erfaring og praktisk viden om mekanisk konstruktion.

Vi er vant til at arbejde efter skarpe deadlines og afrapportering. Dokumentation er en helt fast og normal del af vores hverdag, når vi arbejder som on-site konsulent i din virksomhed eller som ekstra ingeniør kapacitet med base i Hovedgård.

Hvad enten du har en virksomhed som udvikler fuldautomatiske anlæg til den fødevareindustri, eller om du udvikler konstruktionselementer til maskiner inden for en helt anden branche – vil vi være et sikkert valg til at hjælpe jer med gennemførsel af projekterne.

De tre virksomheder har altså hver deres speciale og kernekompetencer, og arbejder i dagligdagen som tre selvstændige virksomheder, men de samarbejder også på tværs, når det giver mening – og det skaber værdi for kunden.

Fordelene ved at arbejde sammen på tværs er mange. Fordi de tre virksomheder bor i samme bygning og er en del af samme gruppe, så har man indgående kendskab til hinandens kompetencer og arbejdsgange. Det optimerer processen fra start til slut.

Sammen er vi stærke

”Det gode ved at være en del af Dueholm Technology Group er, at vi får en styrke i at være samlet under samme tag. Det betyder nemlig, at når vi skal byde ind med en komplet løsning, så er vores samarbejdspartner bare lidt længere nede ad gangen. Det betyder også bedre rådgivning, højere effektivitet og tættere dialog med kunden – simpelthen fordi vi kender hinanden,” fortæller Roald Poulsen, direktør i Dueholm Technology Group.