LEDIGE STILLINGER / DHT STEEL 

Rustfast Smed

Vil du være en del af smedeteamet i en virksomhed i udvikling?

Er du en dygtig og erfaren rustfast smed, der har lyst til at arbejde med at producere egne og kundetilpassede maskiner? Så er det dig, vi søger.

Om jobbet og dig

Vi har brug for et par nye kollegaer til vores smedeteam, for vi har mange spændende opgaver, der venter. Det er vigtigt, at du kan trives i en virksomhed, hvor frihed under ansvar spiller en stor rolle. Derfor har det stor betydning, at du kan håndtere dine opgaver selvstændigt og grundigt – og at du går op i at være kvalitetsbevidst og detaljeorienteret i dit arbejde.

For at lykkes i jobbet, så skal du ikke være bange for at kaste dig ud i nye projekter. Du skal være motiveret for også at arbejde med mere udfordrende opgaver. Har du derudover erfaring med at arbejde med produktion af maskiner til fødevareindustrien, så er det et plus.

Derudover vægter vi højt, at du har lyst til at være en del af et hold, der løser tingene sammen. For vi løfter i flok og sammen skaber vi forskellen.

Bliv en del af en spændende virksomhed med højt til loftet og fødderne solidt plantet i jorden

Du kommer til at arbejde i en spændende virksomhed med engagerede kolleger, hvor der er højt til loftet. Samtidig er atmosfæren uhøjtidelig og jordnær. Vi går op i det gode kollegaskab – selv når vi har travlt.

Når vi ansætter dig, så ved vi, at vi har ansat et menneske med et helt liv ved siden af arbejdet, og det skal der være plads til. Derfor går vi op i balance og forsøger at skabe et fleksibelt arbejdsliv for vores ansatte.

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere? Så ring til Jesper Juul på tlf. +45 42 36 47 59 eller send en mail på jj@dh-group.dk.